torstai 1. lokakuuta 2015

Välineurheilua?

Hiiop se on lokakuu ja huomenna ihmisvauva on jo 5kk! Kääk, mihin aika on mennyt? Maanantaina 5.10. tuo koiravauvakin on jo 10kk! Vlopun aikana laitetaan koira isukin sylkkyyn ja puntarille, otetaan ja mitataan säkä. :)

Tässä on tullut nyt hankittua jos jonkun moista peliä ja vehjettä. Oon aina tiennyt olevani hifistelijä ja mä tartten ihan vaan lenkillekkin kaikenmaailman pelit ja vehkeet mukaani. On vimpan päälle sykemittarit ja markkinoiden parhaat lenkkarit. Voi jee! :D

Lunan kanssa treenatessa on käynyt vähän samalla lailla. On sitä ja tätä ja tuota. Kasvattajalta sain vinkin tuon treeniliivi/-vyön kanssa, että kannattaa aloittaa vyöllä, on edullisempikin. Löysin sitten FB joltain koirakirpulta semmosen semi"selkärepun" missä on taskua joka ilman suunnassa ja kaikki systeemit. Se on vielä tulon päällä, siksi en siitä nyt tähän kuvaa saa, mutta seuraavaan?




Sitten tilasin täältä 3m grippiliinan ja patukan (joka ei kiinnosta Lunaa paskan vertaa, tai sen verran että järsi jo melkein toisen lenkin poikki). Näin alkuun. ;) 


Huomenna menee tilaukseen Palveluskoiraliitolta jäljestyskirjallisuutta ja liivi Lunalle. Itselle tilasin oranssin pipon FB ompelukirpparilta. Ostin ulkoiluhousut. Ei, vaellushousut! :D Nakkia, nakkia, nakkia, nakkia. 

Nakkia.


















Naksuttimen päätin nyt kaivaa kaapista (kyllä, keittiön kaapissa se on saanut olla nämä 8kk) avuksi Tokoon. Kävin tänään Seinäjoen Kennelkerholaisten kanssa Nurmoossa treenaamassa ja totesin, ettei Lunalla ole keskittymiskykyä (oikei, annan armoa, oli ekaa kertaa kyseisessä paikassa + treenattiin samaan aikaan muiden koirakoiden kanssa) ja se ei kuule eikä nää mitään kun on muita koiria paikalla. Naksuttelen nyt sitten joka päivä jonkun verran, josko saataisiin sillä hommaa paremmin raiteille ens viikon torstaille. :) Eli alan käymään torstaisin sielä treenillä, sikäli mikäli mummi pääsee laittamaan lapsia yöpuulle. :) JEE!

Väsynyt tuutta tokoilureissun jälkeen




Löysin yhden EHJÄN munan kun siivosin! :D
Ainiin, loppuun vielä jaaritus viime sunnuntaisesta jälkireissusta. Eka peltojälki tossa Prunttimäessä. Lunalla oli kyllä niin meno päällä, nyt toimi paaaaaaljon paremmin kun munareissun jälkeen, mutta vauhtia oli mun makuun aika paljon. Ei se sillain ehkä keskittynyt siihen ihan täysiä. Mutta toimi hienosti. Maalia ei meinannut löytää lainkaan, seilas sivuttaissuunnassa ees taas aika kauan, kunnes pöheiköstä löysi kissanruokaa. Oli kaikenkaikkiaan onnistunut reissu, outo maasto (välillä pitkää heinää ja välillä lyhyttä), outoja hajuja ja jumalattomasti virtaa. Hienosti meni, jäi hyvä fiilis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti