perjantai 30. tammikuuta 2015

Luna 8 vk

Niin se aika vaan rientää, mimmi on "jo" 8vk ikäinen pieni pallero! :)

Ensimmäinen viikko uudessa kodissa on ollut täynnä jänniä juttuja, joista päällimmäisenä ehkä uuden lauman jäsenet. Kovasti haluaisi leikkiä Iinan ja Tapion kanssa, mutta tuo meidän äärimmäisen mukavuudenhaluinen koiruus ei oikein jaksa innostua vauvaleikeistä. :D Vaihtaa paikkaa jatkuvasti, kunnes tajuaa että sohvalla pääsee eroon korviin hyppivästä kakarasta. :D Muutaman kerran on ärhenneltykkin, puolin ja toisin, mutta ihan hyvä että näyttää kaapin paikan.

Sitten tuo meidän Tapsa! Voi pyhä sylvi kun se kiinnostaa! :D Luna menee kylki edellä ärhennellen Tapiolle, kovasti haluaisi leikkiä! Ja mitä saa vastaukseksi? Piikkikinnasta. Samaa tuo oli Iinankin aikaan, mutta nykyään, 5v myöhemmin, köllivät vieri vieressä ja pesevät toisiaan. :D Joten, kai tästä hyvä tulee? :)

Viikkoon on myös mahtunut talon tavoille oppimista, kuten arvata saattaa. Luna tietää jo nimensä (jes ! :D ) ja ymmärtää äärimmäisen hyvin käskyjen"ei" ja "pois" merkityksen, eri asia onkin, että toteuttaako niitä niinkuin me halutaan..

Tuo äärimmäisen suloinen, mutta ah niin rasittava kakara on myös aika ajoin nilkoissa ja kantapäissä kiinni, ja teköö kipiää! Tämäkin on työn alla. :D

Upeinta ja mahtavinta on, että jo viikossa tuo pieni on tajunnut, että se toinen pieni jolla on kaksi jalkaa, on lapsi. Junnua toki ahdistaa aikalailla kun koira kulkee vierellä, mutta eiköhän tuo pian opi, että se haluaa vain hengata siinä lähellä. Kun ei kuitenkaan käy kiinni tms. :)

Ruokaa Luna saa enää 3 krt päivässä ja ulos pääsee n. 4-6 krt päivässä. Joka päivä pyritään siihen että elukat olisivat hetken edes päinsä, ja sekin sujuu onneksi kovin hienosti! :)

Nyt pitäisi käydä paperien kimppuun, siirtää koiruus meidän nimiin ja liittyä jälleen Kennelliittoon. Valkkarien omaan liittoon kuulutaankin jo, kiitos kasvattajan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti