perjantai 16. tammikuuta 2015

Vielä viikko, vielä viikko !

Jep, kuten otsikkokin sanoo, vielä viikko ! :)

Meidän siirtyminen Seinäjoelta Espooseen on muuttanut muotoon about sata kertaa tässä viime aikoina, mutta tällä haavaa näyttää pahasti siltä, että mun täytyis osata käyttää junaa. :D Mitähän siitäkin vaan tulee.. :D Vielä en oo uskaltanut lippua ostaa, kun ihan 100% varma tämä(kään) suunnitelma ei ole.


Tässä odotellessa on tullut hankittua hiukan muutakin omaisuutta pennulle, kuin tuo kippo. :)


Tuikitarpeellisia asioitahan nämä on, katu-uskottava pinkki matkakippo mimmeille, isäntä kyllä väitti että se käy kuulemma aika äkkiä pieneksi kahdelle isolle koiralle. Mut en kuuntele. :D Sit tarttu käteen tollanen heittosysteemi, musta kun ei tullutkaan koskaan pohjanmaan suurta pesäpallolupausta. :D Se oikeesti tarpeellinen löytyykin sit kuvasta vasemmalta, eli vilkkuvalo. Molemmilla mimmeillä samanlaiset, vilkkuu kolmessa värissä ja näkyy! :) Ainiin, onhan tuola heijastinliivikin, se ei vaan ole päässyt kuvaan. Naamaraja kuitenkin. :D

Tänään pennut onkin siis 6vk ikäsiä ja maanantaina olis edessä pentutestaus Korrien tekemänä. Pakka onkin mennyt aikalailla päälaelleen, ja tällä hetkellä pennuista ilmeisesti vahvinpana yksilönä meille olisi siniseksi merkattu pentu. Mutta pianhan tuon saa tietää, mikä vauvoista meille muuttaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti