sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Espoo ohoi !

Eilen lähdettiinkin sitten matkalle kohti Espoota, ihan koko köörillä. Siis ihmisköörillä. :D Tätä reissua olikin odotettu sit enemmän kuin kuuta nousevaa!

Tästä se lähti, kellonaikakin näkyy sopivasti! :D


Ajokeli ehti vaihtua ennen Espoota aika monesti ja laidasta laitaan. Välillä sato vettä kun Esterin perseestä, välillä räpäskää taivaantäydeltä ja vaakatasossa ja välillä nyrkin kokosia lumihiutaleita. Hetkeäkään tolla matkalla ei tainnut olla satamatonta. Tampereen ohi kun päästiin ja alko motarit, oli oikeen mielenkiintosta ajella kun loskaa tiellä enemmän kun laki sallii ja nää teiden ritarit ajeli välillä ihan sit 50km/h sielä, vaikka oli tiet sulaa ja sato vettä.. Noooo, onneks vasta kolmen viikon päästä uudestaan! ;D

Hotelliin kirjauduttiin siis vasta n. klo 17 aikaan ja aika äkkiä siitä sit lähdettiin suunnistamaan pentujen luo. Ihan yhtä syvältä suolesta tuo sielä suunnalla ajelu oli kuin aina ennenkin. Lopulta, parin hutikäännöksen jälkeen, päästiin perille. :)
Vastassa odotti kaksi ihmisemäntää, koiraemo Tara ja viisi ihanaa suloista palleroa! Sydän suli.


Sitten se ehkä_meidän_pallero, eli oranssiksi merkattu pentu. Kuvissa sitä ei juuri huomaakkaan, kuinka suuri ero tällä onkaan muiden turkkeihin! :D Livenä sen kyllä huomasi, ihan jo ovelta, että aa, tämä on pitkäkarvanen. :D Mutta ah, niin ihana! <3



                            

Eihän ne raukkarievut juuri muuta tehneet kuin nukkuneet, mutta oli ne silti niin rakkahia! Vielä kun malttaas odottaa sen n. 3vk että saadaan hakia pentu kotia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti