lauantai 24. tammikuuta 2015

Kotimatka ja ensimmäinen yö

Nyt kun on selvitty kotiin asti ja ehditty hengähtää (muttei nukkua), on aika ensimmäisen kotipostauksen! :)

Meidän matka meni aivan hyvin vaikka etelänpäässä olikin aika susi ajokeli. Mutta koska täälä napapiirillä on niin perkeleen kylmä, niin keli parani loppua kohden. Kisaväsymystä oli havaittavissa illalla kotiutuessa (20:40) niin kuskissa kuin takapenkkiläisessä. Mutta onneksi vauvalla ei ollut, se kun koisasi melkein koko matkan! :D Välillä heräsi itkemään ja pari pissipaussia suoritettiin myös. Kakat neiti väänsi n. 10 min matkantaiton jälkeen, luojalle kiitos oli Astradassa pyyhkeet penkillä! :D Kovin olisi neiti halunnut katsella ikkunasta pihalle, vähän on siis eri maata kuin tuo Iinuska joka tunkee itsenä penkin alle autossa.. :D

Kotona meitä odotti yli-innokas 3,5v lapsukainen ja hiukan hämillään ollut 5v koiruus, ainiin, ja se kissa. Alkuun Iina veti huutokonsertin joka herätti kyllä koko taajaman, mutta rauhottu todella nopeesti ja olenkin äärimmäisen yllättynyt ja ylpeä tuosta isomman neidin käytöksestä. Ei oo moksiskaan vaikka Luna järsii kinttuja tai häntää. :) Tämä meni siis about sata kertaa paremmin kuin osasin odottaa! :) 

Tapio onkin sitten oma lukunsa, hitaasti syttyvää sorttia kun on. Sähisee ja murisee, mutta on samalla toooodella kiinnostunut lauman uusimmasta jäsenestä. Tänään aamulla tokikin iski piikkikinnasta (tai vaan kinnasta, tiedä häntä) Lunalle ja siitähän vasta huuto syntyikin, mutta tais neiti vain säikähtää. :)
Yöllä en siis oo juurikaan nukkunut, äidit. :D Pari kertaa Iina on ärissyt Tapiolle, päättelisin että puolustanut Lunaa, halleluja! :) Ja kylläpä nähtiin ekana yönä myös neitit vierekkäin nukkumassa, harmi kun tästä ei kuvaa saanut.. :)

Kovasti on sosiaalinen tapaus ja ruokahaluakin löytyy, vielä kun sihtaisi pissansa ja kakkansa niille varatuille paikoille. :D Ainiin, pentuaitauskin osoittautui aika turhaksi, neiti kun tuli sieltä pihalle reunan yli yön aikana. :D Mutta kun nuo noin hyvin tulee toimeen, uskalletaan lähteä kohta pikavisiitille kirpparille, siivoushommiin oman paikan osalta ja äkkiä kotia. :)

Tästä on hyvä jatkaa! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti