maanantai 19. lokakuuta 2015

Match Show 18.10.


Ja sitten olikin heti perään mätsärit, ihan ekat meille molemmille!

En ihan heti muista, koska mua olis viimeksi jännittänyt niiiiiiinnn lujaa, kun mätsäreihin lähtiessä. En tajua. Ehkä se johtuu siitä, että MÄ vihaan esiintymistä yli kaiken. Vaikea varmasti uskoa, jos mut tuntee henkilökohtaisesti. :D Mutta vihaan.

Noh. Aamu alkoi kinttujen ja korvakarvojen pesulla ja perskarvojen harjaamisella. Eihän olis ollut pakko, mutta musta tuntui, että on pakko. Korvakarvatkin vaan valui rasvaa. Ehkä vähän liioittelin. :D Perskarvat oli niiiiin takus, että voi apua! :D Mutta tuli hieno tuutta!


Pelipaikalle mentiin klo 12:30, ilmoittautuminen oli alkanut klo 12 ja Minimanin piha olikin jo aivan ammuttu täyteen koiria ja ihmisiä. Luna haukkui kaikelle mikä liikkui. Ja ei liikkunut. Oli se ihminen tai koira. Auto. Äääääääää oli päällimmäisenä mielessä. :D

Käpsyteltiin parkkipaikkaa ees taas, kävin välillä hakemassa kaupasta kakkapusseja ja taas käveltiin ees taas. Kontaktista tietenkin heti palkka ja samoin, jos sattui käymään vahingossa niin, että Luna ohitti toisen koiran (taikka ihmisen........) haukkumatta. Palkkaa siellä ja palkkaa täällä. Välillä käytiin autolla hörppäämässä vettä ja taas mentiin ees taas ja koko ajan lähemmäs ilmoittautumisjonoa. En osaa edes oikein sanoin kuvailla sitä hämmentynyttä minua, joka sen valkkarin kanssa siinä jonossa pönötti. Se oli ihan jopa välillä nätisti, vaikka oli koiraa edessä ja takana. Luna myös kakkasi ilmoittautumisjonossa! :D Voi meitä.. :) 


Noh, loppu hyvin, kaikki hyvin. Pelinumero 102 ja ekassa pentukehässä, jonka onnellisesti missasin, koska en kuullut että meitä huudeltiin. Mentiin siis vähän myöhässä. ;) Kilpakumppanina meillä oli 6kk ikäinen yli-innokas ajokoirauros. Luna oli sitä mieltä, että tämä on ihan okei, jos en nää tuota toista otusta. Saatiinkin punainen nauha, RAUHALLISUUDESTA. En voinut uskoa korviani. Rauhallisuudesta!


Sitten koittikin piiiiiiinaaallliiinneeenn odottelu, pentuja oli kaikenkaikkiaan 54 (ja me oltiin kehässä koiran 111 kanssa [pennut alkoi 100]). Juotiin oikeesti tosi hyvät sumpit ja jauhettiin shaibaa. Meillä oli siis mukana kannustusjoukoissa Emmi (joka myös kuvasi koko lystin), Jussi, Lotte, Heidi ja Tero. Oma väki sairasti kotona niin piti turvautua perhe kakkoseen. :) 
Vihdoin ja viimein koitti punaisten kehä. 27 pentua samassa kehässä, moro! En saanut Lunaa kunnon juoksuun, koska 26 muuta koiraa. :E Jäi hampaankoloon. Oltiin silti varmaankin sielä 10 viimeisen hujakoilla, en tajunnut laskea montako sessua jäi meidän jälkeen. Mutta aikamoinen voittajafiilis jäi, täytyy kuitenkin muistaa, että ollaan treenattu näyttelyjuttuja se viikko ja Luna oli 3h aiemmin aikamoinen möykkä! Hyvä me !

FB puolella kennelin sivuilla jo kirjoittelinkin, että nyt tuntuu typerälle, että edes mietin vaihtoehtoa "jätetään väliin". Oon vähä ylypiä!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti