torstai 8. lokakuuta 2015

Voihan kontakti!

Käytiin tänään torstaiseen tapaan Kennelkerhon kentällä "tokoilemassa", mutta meidän tunteroinen vierähtikin ihan muissa puuhissa, nimittäin kontaktin harjoittelussa. Ero viime viikkoon oli hurja, muissa tokoilijoissa siis. Viikko sitten oli kaksi koirakkoa meidän lisäksi, kun nyt oli n. 8 koirakkoa meidän lisäksi. Kun kohde pysyi paikallaan, oli Lunakin ihan ookoo kakara, mutta kun kohde lähti liikkeelle, alkoi jumalaton rähinä. Ei kuullut eikä nähnyt mitään. Tokoilun sijaan harjoiteltiinkin siis kontaktia. Ja sitä harjoitellaan aika rutkasti jatkossa.

Ilmoitin Lunan myös sinne mätsäreihin 18.10., eli senkin takia sitä kontaktia olis hyvä harjotella aika paljon. Ja sitä haukun katoamista. Mutta onneksi on komia näyttelytalutin! :D Tällaisen ostin mittatilauksena juuri sellaisena kuin itse halusin FB kautta Mia Putkoselta. Mittaa taluttimella 120cm, käsilenkki ja lukko löytyy. Hintaa posteineen 6e, ei paha! Suosittelen! :)








Postipoika toi tänään myös SPKL -postia, minkä olin jo unohtanut! :) Heti piti vähän liiviä testailla, loppukuvissa Lunan ilme on just sellanen että "älä nyt enää jaksa". :D Tästä sainkin sitten kivasti iltalukemista! :)

Postissa kolahti myös ValkkariViesti, mitä en ehtinyt edes selaamaan vielä.. Noh, onneksi seuraava tulee vasta joskus piiiiiiitkän ajan päästä. :D Mulla on aikaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti