maanantai 5. lokakuuta 2015

Kirppislöytöjä ja jälkihommia





















Alotetaanpas sitten niistä kirppislöydöistä. Tai löydöstä. Yksi löytö. Mutta sehän riittää! :D Mun vakio kirppikseltä Shoppikselta löytyi käyttämätön 10m grippiliina hintaan 15e! Tai se oli alkuun 20e, kun tarpeeks kauan kyttäs, niin se aleni 15e. :D BUAHHAHA. Voittaja!






Ja sitten niitä jälkihommia. Käytiin samaisessa Prunttimäessä eilen kun viime sunnuntainakin, mutta nyt oltiin ihan kentällä kentällä, maalit oli viety pois niin oletan että sielä ei oo just juoksennellut paria joukkueellista pelaajia.
Olin aika skeptinen, sää oli tosi tuulinen ja täälä aakeella laakeella kun pakkaa pikkutuulikin tuntumaan aika kovalta.. :D Mutta mitä vielä! 

Luna se etti jälkeä jo autolla, josta jäljen alkuun oli matkaa n. 30-40m. Jälki oli n. 100 askeleen mittainen ja n. 60-70 askeleen kohdalle olin tehnyt kulman, n. 125 astetta. Eka kulma. Ja voi poijjaat kun se Lulu ei edes haahuillut sivuille, hienon mutkan teki ja löysi maaliin. Helppoa kun heinän teko kun homman osaa. En mää nyt oikeen tiedä, että vedetäänkö me nytkin sunnuntaina taas 100 askelta, vai otetaanko pidempi, vai tehdäänkö jokotoinen 10 askelta ilman nakkia vai mitä mitä kun tuntuu, että on "liian helppoa" puuhaa Lunalle nuo mun jäljet. Tai sit pyydän jonkun muun tekemään sen jäljen.. Siinäpä pohtimista viikoksi! :)



AINIIN!
Onhan se Luna jo 10kk ikäinenkin! :) Ja iso tyttö! Säkä karvojen kanssa 65-66cm ja painoa 28,6kg.

TULEVAISUUDESSA
siintää tämän kuun puolella välillä peltojäljipäivä ja mätsärit olisi myös Seinäjoella, vielä en tiedä ilmoittaudutaanko sinne. Kai semmosissakin olis pakko käydä joskus......... :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti