maanantai 6. kesäkuuta 2016

No se tokoringin näyttökokeen arvostelu!

Vähän on multaa kynsien alla ja nokka tukos siitepölystä, aivot löllöä helteestä. Taas kestää ja kestää kun on koko ajan kaikkea muuta kuin koneella istumista. :D MUTTA NYT!

Eli, näyttökokeen arvostelu tulee tässä, olkaa hyvät.


"Koira ja ohjaaja viihtyvät yhdessä koekehässä. Koira on iloinen ja innokas, mutta hieman vallaton. Koira pysyy kuitenkin koko ajan ohjaajan hallinnassa.

Liikkeiden suorittamiseen tarvitaan vielä lisää varmuutta. Seuraamisessa koira jää käännöksissä ja etääntyy ohjaajasta hetkittäin, koira ei pidä jatkuvasti kontaktia ja pomppii ohjaajaa päin. Liikkeiden alkuasennot olivat vinoja. Luoksetulossa kannattaa kiinnittää huomiota käsiapuun, joka tulkitaan kaksoiskäskyksi. Noutokapulan pitoa koira ei suorita. Hyppyliikkeessä koira tarvitsee kaksi käskyä ja loppuasento jää vinoksi.

Positiivista on, että koira pyrkii toteuttamaan annetut tehtävät ja koirakon yhteistyö säilyy hyvänä koesuorituksen loppuun asti."

Noin. Tähän päivään kun on päästy, on ensimmäinen koulutuskin jo ollut (ollaan tosiaan varasijalla, eli päästään mukaan aina kun edes yksi ei pääse paikalle). Siitä postaan heti kunhan saan kuvat lataantumaan koneelle. :)

Sunnuntaina mennäänkin Miljoonakoiraan kennelkaveri Suvin ja Rigon kanssa! Jännää, Rigo korkkaa näyttelyuransa! :) Siitäkin postaus sitten ensi viikolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti