tiistai 19. huhtikuuta 2016

Vaasa KV

Hip hei niin vaan käytiin Vaasassa. Olihan reissu!

En oikein tiedä miksi päätin lähteä niin aikaisin, että ollaan n. 1,5-2h ennen omaa kehää Botniahallilla, koska ryhmiksessäkin se tunteroinen riitti hyvin. Lunahan siis ehti tietenkin väsähtää, liikkeessä oli alkuajan tosi mallikkaasti, mutta loppuakohden alkoi möykätä kaikelle mikä liikkuu ja jopa sakuSälli sai nähdä kauniin hammasrivistön, vaikka aiemmin oli bebat käyty haistelemas ja tultu tutuiksi. Kaiken kukkuraksi kehä oli myöhässä, nyt en tarkkaa aikaa muista, mutta vähintään 30min, mikä ei ole mitään verrattuna huhuihin 2h myöhässä olleista kehistä.

No mutta, no mutta. JUN EH, JUK1 - tuomarina Leila Kärkäs

Hyvät mittasuhteet omaava narttu, joka käyttäytyy hieman levottomasti. Haukahtelee liikkuessaan. Hyvä pään malli ja vahvuus. Pigmentti saisi olla parempi. Olkavarsi saisi olla viisompi. Hyvät takakulmaukset, hyvä kaula ja ylälinja. Sopiva rintakehä. Liikkuu hyvin.

FB Näyttelytuomari Pulinasta saa Leilasta sen käsityksen, että olisi aika kaikenkattava arvioija. Mun mielestä takertui ehkä vähän turhan paljon tuohon levottomaan käytökseen ja itse koiran ulkonäkö jäi sen varjoon. Tällä kertaa Luna näytti hampaat paremmin, vaikkei mokoma ohjaaja ole edes harjoitellut sitä!

Nyt kävi näin ja ens kerralla otan sen n. tunnin tutustumisaikaa. Se on kuukaa Miljoonakoira seuraavaksi kesäkuussa!









PS. Päästiin tokoringin varakoirakoksi, seuraava posti siitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti