maanantai 7. syyskuuta 2015

Pentutapaaminen 5.9.

Kyllä, matkasimme Lopelle asti pentutapaamiseen edellis lauantaina! :) Ja kivaakin oli! Se meni suunnilleen näin:

06:30 herätyskello soitti ekan kerran, muistan kuulleeni kaksi herätystä ja lopulta Tomppa nousi sanoen jotain tyyliin "Ei hele, kello on jo 07:15". :D Ihan ei siis pysytty aikataulussa "klo 08:00 tien päällä". :D Noh, pakattiin itsemme, lapsukaiset ja puoli omaisuutta autoon ja lähdettiin. Ainiin, ja koira ! :D Muksut jäi mummilaan ja me jatkettiin matkaa.
Haasteita tuli jo aikasta äkkiä vastaan, Luna kun ei ole kulkenut autossa paljoa 1h pidempiä matkoja, ja raukka parka oksensi muutamia kertoja ennen Tamperetta. Loppumatka sujui vastoin kaikkia odotuksia hyvin, ilmeisesti Luna huomasi, että ei auta. :b




Paikanpäälle kun päästiin, otettiin alkuun vähän seisotuskuvia (ihan ensimmäiset sellaiset!), ihan kelpoja niistä tuli, noin niinkun ekakertalaiseksi! :)










Sit me treenattiin vähän Eevan avustuksella tokojuttuja, lähinnä seuraamista, perusasentoa, istu ja maahan juttuja. Todella paljon hyviä vinkkivitosia ja neuvoja sain tulevaisuuden varalle, jatkossa meillä on mm. nakkeja aina. :D Luna (ja kaiketi ohjaajakin :D ) sai hyvää palautetta, ja jälleen saan
todeta kuinka nopeaoppinen piski meillä onkaan. Tästä on äärimmäisen hyvä jatkaa treenaamista kotikonnuilla! :)




Sitten tietty rillattiin. Kaatosateessa. Eikä siitä juuri sen enempää.






Meidän Lunkkiskin pääsi ekaa kertaa myös uintipuuhiin, täälä korvessa kun ei kunnollisia koiranuittopaikkoja (sellaisia mihin ihminenkin voisi itsensä viedä) tunnu olevan, tai ainakaan niistä ei kerrota kellekkään. Vinkkejä otan vastaan näistä siis! Noh, kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. ;)







Ja vielä metsäjälkeä käytiin kokeilemassa viimeisenä, Eeva teki (ja opasti mua) jäljen ja Luna ymmärsi kyllä melkolailla heti mitä tehdään. Pari askelta jäi välistä, mutta ei poikennut juuri lainkaan jäljeltä. Hieno tuutta! :) Kotopuolessa on jo käyty tsekkaamassa missä olisi hyvät olosuhteet peltojäljen tekoon, ja sehän löytyikin ihan tuosta "nurkan takaa"! :)



Kotona oltiin vasta puolen yön aikaan, oli itse kukin aika naatti tämän reissun jälkeen. :) Luna päästeli sikeitä koko sunnuntainkin! :)


 Kuvia napsi paikanpäällä Laura Henriksson, Eeva Valkonen, Katri Pirnes sekä Tomi Koskela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti